Image Widget

Image Widget

Pages

Μαγειρευοντας με Σανφραν

Monday, 19 October 2009

Καλησπέρα σας και γειά σας και καλωσήρθατε και γειά σας ( συγγνώμη για την παρένθεση ) [ τέρμα οι τόνοι ] Καλωσήρθατε και καλώσορίσατε και γειά σας και πάλι και καλωσήρθατε στην πρώτη εκπομπή μαγειρικής του medlemeleden. και παύλα και παρένθεση και συγνώμη για την αγκύλη πριν και κλείνει η παρένθεση ------> θαυμαστικό τελεία ( το στίγμα ) Αυτή δεν είναι μια τηλεοπτική εκπομπή σαν τις άλλες γιατί είναι γραπτή. Αν πληκτρολογούσατε σε ένα κομπιούτερ και την διαβάζατε σε ηλεκτρονική μορφή σε αυτό το blog, το blog του medlemeleden δηλαδή θαυμαστικό καλωσήλθατε και καλωσορίσατε λοιπόν θαυμαστικό (!!) μείον ένα


Η σημερινή μας συνταγή για να μπούμε στο ψητό έρχεται από την μακρυνή μας αμερική, west coast για την ακρίβεια. Βασικό συστατικό μας θα είναι ένα όχι και τόσο γνωστό σε όλους μας αλλά πολύ εξωτικό συστατικό το sanfran.
-------->Απο εδω και περα μηδεν τονοι αληθεια<-------Το sanfran ειναι φσσσσσσσσσσττττ πρρρρρρσσσσσσσστ πσπσπσπσψψψψψψψ ενα ενα εκχυλισμα του φυτου καλιφορνια και το βρισκουμε και σε μορφη κλωναριου..προσδιδει ιδιαιτερα ουτεκανικη γευση στο φαγητο μας καθως και μια πολυχρωμη εικονα αφου η σαλτσα που δημιουργουμε απο αυτο ειναι γαμησε τα οτι ---->παρενθεση{σορρυ<----- για την (παρενθεση)}(οτι οτι οτι οτι οτι οτι------>κλεινει παρενθεση) οτι να ναι και αντε γεια.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ,ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΛΕΕΕΕΜΕ δυο θαυμαστικα---->!!
Για τις υπολοιπες ιδιοτητες σαν-φραν θα μιλησουμε και παρακατω καθως θα προχωραμε βημα βημα τη συνταγουλα μας---------->:


Υλικα που θα χρειαστουμε:
-Ενας εγκεφαλος ανθρωπου ηλικιας 22-32 ετων κομμενος σε φετες
-Μισο ποτηρι ξυδι βαλσαμιου
-6-7 κλωναρια δενδρολιβανου
-μια η και μια και(+) μιση σταγονα διαιθαλαμύδητου λυσεργικου οξέος για το μαναρισμα του εγκεφαλου
-ενα γραμμαριο τετραυδροκαναβινολης
-αλατι πιπερι(αλατοπιπερο)
-μια κουταλια λαδι
-σαν φραν(οσο σας καυλωσσσσσσσσει)






EΚΤΕΛΕΣΗ:(ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΜΩΣ)

Αφου εχουμε σκοτωσει στα σιγουρα τον ανθρωπο τησ επιλογης μας του κοβουμε το πανω μερος του κρανιου ,αφαιρουμε τον εγκεφαλο τον πλενουμε καλα να φυγουν ολα τα ζουμια και τον αφηνουμε να στεγνωσει.Επειτα του ριχνουμε τη σταγονα(μια η και μια και μιση πιστεψτε με ) του
διαιθαλαμύδητου λυσεργικου οξέος παρενθεση( μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ----->κλεινει η παρενθεση)και αφηνουμε για δυο ωρες να μαριναρεται και να ποτησει καλα καλαααααααααααααααχχ τι παθαααααμε θαυμαστικο!Η σταγονα θα κανει μια χαρα τη δουλεια της ωστε να μπορει να κοπει ο εγκεφαλος φετες πιο ευκολα(ξαναπιστεψτε με).Αφου κοπει σε φετες(θα χρειαστειτε μονο τη τρυφερη καρδια ενος μαρουλιου α-φου η σταγονα κανει ολη τη δουλεια)ριχνουμε μια κουταλια λαδι σε ζεστο τηγανι και αφηνουμε τισ φετες να τσιγαριστουν.Και παμε ------>:Τζιιιιιρι τζιρι και τζιιιιιριιιιιιιι τζριριριρι και τζιιιιιιιιιιριριριριριριριριριρ και τζιρι και τζιραααακι ο εγκεφαλος και η σταγονα και και το λαδακι και τζιριιιιιιιιιιιιι τζιρι τζιρι και λιγο ακομα τζζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιρι τζι-ρι-τζι-ρι-τζι τζιριριριρικαι παμε λιγακι μωρεεεεεεεεεεεεεεε τζιριριριριριριριριριρι τζιι-ρι και τζι ρι-ρι
και λιγο λιγακι ακομα και τοτε ηρθε η ωρα για το ενα γραμμαριο τετραυδροκαναβινολης που λεγαμε το θυμαστε?ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαλιστα..Προσοχη να μην εχει καψει ο εγκεφαλος πολυ πριν ριξουμε το 1g γιατι θα εχουμε απειρα προβληματα απειρου καλλους α-φου και το 1g απο μονο του δινει μια οτι να ναι διασταση απο μονος του.Αφηνουμε για κανα μισαωρο με μια ωρα να βγαλει ο εγκεφαλος ολα τα ζουμια του και να ψηθει για τα καλααααααααααααχχ τι παθαμε----->!Ριχνουμε και το σαν φραν ,το καλο μας το σαν φραν και τοτε το το φαγητο μας ,ο (εγκεφαλος),απογειωνεταιιιιιιιι!Να και τα αρωματα με λαντεσκειπικη διαθεση,τα χρωματα τα λουλουδακια και τα χορταρακια τα συνεφακια τα δενδρακια και και και και και αντε να ληξουν ολα αυτα να γινει και η συνταγουλα μπας και φαμε και τιποτα..Αφου εχουμε κλασει εντελως ριχνουμε το ξυδι το βαλσαμικο το δενδρολιβανο αλατι πιπερι ετσι για το ξεκαρφωμα vα λεμε οτι καναμε τιποτα και σβνουμε τη φωτια..
Ο εγκεφαλος με σαν φραν ειναι ετοιμος να τον καταβροχθισουμε μ ε καυλα θαυμαστικο.Και ευχαριστουμε και καλη σας ορεξη τελεια και θαυμαστικο



ΥΓ:Μην ξεχνατε οτι αυτο το φαγητο μπορει να συνοδευτει ανετα με μπυρα baltika η και για τους λατρεις του κρασιου με λευκη βιοδυναμη!



PRAISE HAIL PSY-SATAN

{{{saltsoules kai photos apo blackring}}}}

2 σχόλια:

Anonymous said...

mmm kanivalismoi kalh fasi

medlemeleden said...

para polu kala skinika super super gamw, bravo bob bravo bravo bravo!!!!